” Nekem az önhipnózis döbbenetesen új felfedezéseket és lehetőségeket nyújtott. Eszméletlen jó technikákat tanultunk Irinától a figyelem összpontosítására, ami nekem a sziklamászásban, falmászásban hatalmas löketet adott. Egyszerű volt mérni is a módszer sikerességét: közvetlenül az önhipnózis tanfolyam után nekimentem néhány olyan mászóútnak, amiket addig nem tudtam kimászni. Csodák-csodája utána sikerült, ráadásul egymás után. A figyelem összpontosítása, a pulzus kontrollban tartása és egy teljesen új dolog, az izomkatalepszia volt a megoldás kulcsa. Sokkal kevesebb energiával tudom végigcsinálni ugyanazokat a mozdulatsorokat, amikre régebben csak izzadtságos munkával, vagy egyáltalán nem voltam képes.

Mindegy, hogy boxoló, futó, síelő, kajakos vagy éppen testépítő az ember, azzal, hogy a figyelmedet jobban tudod fókuszálni, precízebben tudod a sportágspecifikus gyakorlatokat végrehajtani, ezáltal egyik pillanatról a másikra egyszerűen jobb sportolóvá válsz. Azzal, hogy mentális ráhatással pedig csökkenteni tudod a pulzusodat, alacsonyabb energiaszinten tudsz üzemelni, az erőkitartásod sokkal jobb lesz. Az izomkatalepszia pedig egy olyan folyamat, amit csak akkor hiszel el, ha kipróbáltad!

Ha komolyan sportolsz, akkor tudod, hogy a sportteljesítmény növelése mellett nagyon fontos a pihenés is, amit önhipnózisban remekül lehet csinálni. 🙂

Ráadásul a legjobb, hogy mindehhez nem kellett mágia, csak néhány egyszerű gyakorlat, Irina csilingelő hangja és egy fekve eltöltött hétvége, ami alatt úgy kipihentem magamat, mint még soha. 😀 Köszi, Irina, nagyon szuper volt a tanfolyam, remekül éreztem magamat!  :-)”