Nagyon kellemes légkörben zajlott a tanfolyam, sok nevetéssel és derűvel. Nagyon érthetőés felvilágosító jellegű volt az elméleti rész. A gyakorlatok nagyon jók és célravezetőek voltak. Mindenkinek ajánlanám, sőt, ajánlani fogom, mert életet megváltoztató, jobbító hatása van.
5* Hálásan köszönöm!

Nagyon jól struktúrált és tematizált tanfolyammal dobtad fel a hétvégénket. Örültem a sok és jól hasznosítható gyakorlatnak és a praktikus megközelítésnek.
Kiegészítő vagy követő tanfolyamoknak is nagyon örülnék.
Köszi szépen! 🙂

Jól felépített, könnyen elsajátítható módszer. Elsőre is érzékelhető eredmények, gyakorlással tovább fejleszthető.
A tanfolyam felosztása, a gyakorlás és elmélet részei megfelelő időtartamig tartottak, így egyik sem volt unalmasan hosszú.
Sok új ismeretre tettem szert és logikus érvekkel lett elmagyarázva az agyi tevékenység, a blokkok, berögződések, kódok felismerése, oldása és pozitív programra való átírása.

Nagyon érdekes és informatív volt. Nagyon jók voltak a relaxációs gyakorlatok, sok gyakorlati tanácsot kaptunk.

A tanfolyam érdekes volt.
Sok izgalmas és érdekes dologgal ismerkedtünk meg.
Tetszett, hogy az elmélet mellett nagyon sok gyakorlat és gyakorlás volt.
Teljesen elégedett vagyok.
Nem változtatnék semmin.

Nagyon hasznos volt. Több dolog itt állt össze egy egészbe. A hétköznapokban fogom tudni használni az itt gyakoroltakat, nem csak a mászásban.
Jó, hogy a tanfolyam után is van támogatás.

Az első órák után aggódtam, hogy elfecsérelt idő lesz, mivel hasonló tréningeken már voltam. Azután megnyugodtam. Sok olyan elem volt, amit már ismertem, de mégis új perspektívát kapott. A második nap is izgalmas volt. A szuggesztiók összeállítását nagyon élveztem. Ezt még szívesen folytattam volna. Nagyon örülök, hogy a C szintre lementem és nem éreztem a testemet.
Köszönöm! Nagyon élveztem!

Tetszett, mert interaktív és érdekes. Az ember aktív részese a tanfolyamnak. A légkör kellemes, pozitív, oldott, közvetlen. A tananyag jól felépített, könnyen követhető.
Mindenki kapott egyéni figyelmet és segítséget is. A csoport is jó, elfogadó volt, így könnyű volt beilleszkedni.

Jól felépített, kidolgozott tanfolyam. Nagyon jó volt a sok gyakorlat és meditáció. Az önálló gyakorlatokat is nagyon élveztem (szemkatalepszia, az áll elzsibbasztása stb.), ezekből lehetne még több, mert jól erősítik az önbizalmat ezek a kis sikerek.
Mindenkinek ajánlanám ezt a tanfolyamot, nem csak lelki, testi problémákkal küzdőknek, útkeresőknek, hanem bárkinek, mivel bárki számára nagyon hasznos válaszokat, módszereket ad és olyan kérdéseket vet fel, amikkel mindannyiunknak érdemes tisztában lennie.
Összességében nagyon jól éreztem magam és pozitív érzésekkel távozom!

Örömmel vettem részt ezen a tanfolyamon, sokat segített az őszinte, kedves érdeklődésed személyes problémáim iránt.
Türelmednek és bölcsességednek azonnali eredménye meglepett, reményeimen felül sok segítséget kaptam, már csak a kitartó munkám szükséges a teljes gyógyulásomhoz.
Köszönöm, hogy segítségemre voltál, remélem, hogy még fogunk találkozni.

Nagyon örülök, hogy itt lehettem, úgy érzem, hogy jó néhány elakadásom kimozdult a jó irányba. Nagyon tetszett az oktató könnyed, kedves stílusa, sokat segített az elakadásban és a blokkok feloldásában. KÖSZÖNÖM!