Kliensként ismerkedtem meg a hipnózissal, a néhai férjem súlyos betegsége miatt. Lelkileg, idegileg összeomolva találkoztam a későbbi tanárommal, Balázs Attilával, akit szerettem volna rávenni arra, hogy gyógyítsa meg a harmadik kemoterápián átesett férjemet. Persze egyúttal “kipróbáltam” a hipnózist is, mondván, hogy kissé magam alatt vagyok, így biztosan nem árthat…

Később, a tanfolyamok során jöttem rá, hogy a lelki gyógyulásomat Attila már akkor megalapozta.

A férjemet pár hónap múlva elveszítettem. Mint mindenki, én is igyekeztem “túlélni” és erős maradni, hiszen ott volt a 17 éves fiam, aki számított rám.

A hipnózis erejét ekkor ismertem meg igazán. Elkezdtem tanfolyamokra járni, hiszen már gyerekkorom óta érdekelt az elme csodálatos ereje. Közben pedig saját magamon is dolgoztam a tanáraimmal, kollégáimmal és egyedül is. Ennek köszönhetően szoktam le a dohányzásról (napi másfél doboz), feldolgoztam a néhai férjem halálát és szakítottam a 19 éven át végzett szakmámmal.

Ma kiegyensúlyozott, boldog életet élek. Újra férjhez mentem és Férjemmel, gyermekeinkkel, két “öntörvényű” de imádnivaló tacskóval csodálatos családban lehetünk. Boldoggá tesz az is, hogy végre olyan “munkám” van, amit szeretek. Segítek az embereknek megoldani, feldolgozni, elfogadni azokat a problémákat, melyek megnehezítették az életüket. Segítek az embereknek abban, hogy akárcsak én, Ők is újjászülethessenek és olyan dolgokat vigyenek véghez, melyekről eddig álmodni sem mertek.

Iskoláim

1993 – Egészségügyi Főiskola

1998 és 2015 között számos direkt értékesítéssel és irányítással kapcsolatos tanfolyam, a teljesség igénye nélkül: Business Success, MBI vezetői akadémia, UFS akadémia, Aegon vezetőképzők …

2010 – KRE-ÁJK állam és jogtudományi kar

2013 – Reflexológia, Talpmasszázs – Zolnay Antal

HTI The Hipnosis Training Institute of Hungary

A hipnózis alapjai – Péter Tamás, Balázs Attila
Transzformációs hipnózis – Péter Tamás, Balázs Attila
Hipnoterápia – Péter Tamás, Balázs Attila
Haladó analitikus hipnoterápia – Dr. John Butler
Hipnoterápia az egészségért – Dr. John Butler