Üzletszabályzat

FONTOS !  A résztvevők tudomásul veszik, hogy mivel a képzésen hipnotikus állapotban fognak dolgozni, TILOS az adott napon: alkoholt vagy kábítószert fogyasztani, ha pedig bármilyen tudatmódosító gyógyszert szednek, akkor a foglalkozás ellenjavallt. Ezekkel a gyógyszerekkel kapcsolatban az esetleges kérdéseket az info@onhipnozis.hu címen lehet feltenni.  Amennyiben ezt bárki figyelmen kívül hagyja és ez csak a képzés napján derül ki, a résztvevőt elküldjük, a befizetett díj nem jár vissza és a további jelentkezését nem fogadjuk el.

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet, pszichoterápiát nem végzünk. Tevékenységünk semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általunk végzett hipnózis (TEÁOR ’08) fizikai közérzetjavító szolgáltatás (TEÁOR ’08 9604) és az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körbe tartozik.

Tudnivalók a tanfolyamokkal kapcsolatban

Utólagos támogatás

A tanfolyamot végzettek, illetve kliensek ha kérik, bekerülnek az önhipnózis zárt facebook csoportba. Itt lehetőség nyílik az önálló gyakorlás során felmerült kérdéseket, nehézségeket megbeszélni, további útmutatást kérni. Kérés esetén javaslatokat adunk a probléma megoldására.

Ezzel az online coachinggal a részvevők egy olyan támogatást vehetnek igénybe, amely segíti őket az önhipnózist mesteri szintre fejleszteni.

Ruházat, eszközök

Kérjük a résztvevőket, hogy kényelmes, laza ruhában jöjjenek. Érdemes esetleg takarót és polifoamot hozni, mert bizonyos gyakorlatoknál fekve mélyebben el tudnak lazulni.
A tanfolyamok helyszíne természetesen fűtött, azonban tudni kell, hogy a meditációs, önhipnózis gyakorlatok során sokáig mozdulatlan az ember, így könnyebben fázhat. Ezért javasoljuk a résztvevőknek, hogy aki fázósabb, hozzon takarót vagy meleg ruhát.

Fontos!

A jelentkezéseket a befizetés sorrendjében fogadjuk el! Jelentkezésedet a befizetést követően emailben igazoljuk vissza.
Amennyiben a helyek beteltek a jelentkezők kérhetik a várólistára való helyezésüket, illetve, ha a körülmények engedik, akkor egy másik időpontot fogunk javasolni.

Lemondási feltételek

Ameddig nem fizetted be a tanfolyamot, addig bármeddig lemondhatod, hiszen addig jelentkezésed még nincs véglegesítve.

Ha már befizetted akkor a lemondási díj:

» Ingyenes, ha a tanfolyam kezdete előtt több, mint egy héttel mondod le. (Tehát ha a tanfolyam szombaton kezdődik, akkor legkésőbb az azt megelőző hét péntekén.)

» A tanfolyam árának az 50% a tanfolyam előtti harmadik napig. (Tehát ha a tanfolyam szombaton kezdődik, akkor legkésőbb előtte kedden.) Ha tudsz magad helyett valakit hozni, vagy a várólistáról valaki át tudja venni a helyed, akkor ingyenes.

» Ha a tanfolyam kezdetétől három napon belül, akkor a befizetett díjból nincs visszatérítés. Kivétel: Ha tudsz magad helyett valakit hozni, vagy a várólistáról valaki át tudja venni a helyed, akkor ingyenes.

Mi a teendő, ha befizetted, de az időpont mégsem felel meg?

Átjelentkezhetsz egy későbbi tanfolyamra az alábbi feltételekkel:

» Ha a tanfolyam kezdete előtt több, mint egy héttel szólsz, átjelentkezésed díjtalan. (Tehát ha a tanfolyam szombaton kezdődik, akkor legkésőbb az azt megelőző hét péntekén szólj!)

» Ha egy héten belül, de a tanfolyam előtti harmadik napig szólsz, akkor az átjelentkezési díj a tanfolyam árának az 50%-a. (Tehát ha a tanfolyam szombaton kezdődik, akkor legkésőbb előtte kedden.) Kivétel: ha tudsz magad helyett valakit hozni, vagy a várólistáról valaki át tudja venni a helyed. Ekkor az átjelentkezés díjtalan.

» Ha a tanfolyam kezdetétől három napon belül szólsz, akkor a befizetett díjból nincs visszatérítés, nem tudjuk másik időpontra átírni. Kivétel: ha tudsz magad helyett valakit hozni, vagy a várólistáról valaki át tudja venni a helyed. Ekkor az átjelentkezés díjtalan.

A tanfolyamokra, egyéni konzultációkra, ülésekre való jelentkezéssel a jelentkező elfogadja az itt leírt feltételeket.